Woonnet-Haaglanden AVG proof!

Uw privacy is belangrijk voor ons!

Nieuwe Europese privacywetgeving

Bij Woonnet Haaglanden doen we er alles aan om uw persoonlijke informatie veilig en volgens de regelgeving te beschermen. Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie.

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) 

Deze wet treedt in werking in heel Europa. De AVG is ontworpen om de privacywetgeving in heel Europa op één lijn te brengen en verfijnt de transparantievoorschriften voor de manier waarop bedrijven hun gegevensverwerking beschrijven. 

Lees verder→

 

Video: YouTube

Op welke woningen kan ik reageren?

Passend toewijzen

Passend toewijzen: binnen welke huurprijsklasse mag ik reagerenVerdient u (samen) minder dan € 45.225 bruto per jaar? Dan kunt u eventueel in aanmerking komen voor een sociale huurwoning. In welke huurprijsklasse u valt is afhankelijk van de samenstelling van uw huishouden (het aantal personen) en de hoogte van uw(gezamenlijke) bruto inkomen. De voorwaarden hebben we beschreven in de volgende tabel.

 

Als u inlogt op de 'Mijn omgeving', dan ziet u automatisch alleen de woningen die passen binnen de huurprijsklasse die voor u geldt. Zo wordt u niet afgeleid met woningaanbod waarop u toch niet mag reageren. Let op: U moet er uiteraard wel voor zorgen dat de gegevens over uw inkomen en huishoudgrootte altijd actueel zijn. Blijkt bij controle dat de gegevens die u heeft ingevuld niet kloppen, dan kunnen we de woning niet aanbieden.  

Inloggen Mijn Woonnet

Meer informatie:
Welke huurprijsklasse geldt voor mij?
Mijn inkomen is gewijzigd. Wat moet ik doen? 
De samenstelling van mijn huishouden is gewijzigd. Wat moet ik doen?