Nieuws

Laatste nieuws

Uw privacy is belangrijk voor ons!

24-05-2018

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie.

Nieuwe Europese privacywetgeving 25 mei 2018

Bij Woonnet Haaglanden doen we er alles aan om uw persoonlijke informatie veilig en volgens de regelgeving te beschermen. Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie.

Wat verandert er voor u?

Er verandert niets aan uw huidige instellingen of de manier waarop uw gegevens worden verwerkt. We verbeteren alleen de manier waarop we onze procedures beschrijven en de manier waarop we de opties toelichten die u heeft om uw gegevens te updaten, beheren, exporteren en verwijderen.

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) 

Deze wet treedt in werking in heel Europa. De AVG is ontworpen om de privacywetgeving in heel Europa op één lijn te brengen en verfijnt de transparantievoorschriften voor de manier waarop bedrijven hun gegevensverwerking beschrijven. We voeren enkele verplichte updates van ons privacybeleid door en maken van de gelegenheid gebruik om verbeteringen door te voeren voor Woonnet-Haaglanden-gebruikers.

Lees hier meer over de AVG 

Nieuwe privacyverklaring Woonnet-Haaglanden

Om te voldoen aan de nieuwe voorwaarden van de AVG hebben we onze privacyverklaring aangepast. De nieuwe verklaring geeft informatie over:

  • De persoonsgegevens die we van u vastleggen
  • Waarom we deze persoonsgegevens vastleggen
  • De manier waarop we deze persoonsgegevens beveiligen
  • Uw rechten en hoe u dit kunt gebruiken

Bekijk hier de Privacy Protocol

Heeft u tips, vragen of andere feedback? Neem ook dan contact op met de medewerkers van Woonnet Haaglanden via het contactformulier.

 

Laatste nieuws

Vraag aan Woonnet Haaglanden

Heeft u een specifieke vraag over de werking van deze website of over de spelregels? En kunt u het antwoord op uw vraag niet op de website vinden? Vul het contactformulier in en we reageren op uw bericht binnen 3 werkdagen.

Naar het contactformulier

Woonnetadviseurs

Heeft u een verhuiswens en woont u in een grote (of schaarse) woning. Wij gaan graag met u in gesprek en denken met u mee over de verhuismogelijkheden. Allemaal gericht op uw persoonlijke wensen en situatie.

Vraag naar de voorwaarden om aan te melden

RKWH

Heeft u een klacht over de woonruimteverdeling? Dan kunt u een klacht indienen bij de Regionale Klachtencommissie Woonruimteverdeling Haaglanden.

Meld een klacht