Nieuws

Laatste nieuws

Maatregelen door Coronavirus

16-03-2020

Vanwege het coronavirus moeten ook de corporaties maatregelen nemen. Dit heeft ook gevolgen voor het verhuurproces van de corporaties.

Vanwege het coronavirus moeten ook de corporaties maatregelen nemen. Dit heeft ook gevolgen voor het verhuurproces van de corporaties. Hierdoor is er tijdelijk minder aanbod van woningen op Woonnet Haaglanden. Daarnaast kan het zijn dat er andere afspraken worden gemaakt over bezichtigingen en sleuteluitreikingen. Houd de website van de betreffende corporatie in de gaten voor het laatste nieuws.

Verloopt de termijn van uw urgentieverklaring bijna? Neem dan contact op met de gemeente of corporatie die u de urgentie heeft gegeven.

Laatste nieuws

Vraag aan Woonnet Haaglanden

Heeft u een specifieke vraag over de werking van deze website of over de spelregels? En kunt u het antwoord op uw vraag niet op de website vinden? Vul het contactformulier in en we reageren op uw bericht binnen 3 werkdagen.

Naar het contactformulier

Woonnetadviseurs

Heeft u een verhuiswens en woont u in een grote (of schaarse) woning. Wij gaan graag met u in gesprek en denken met u mee over de verhuismogelijkheden. Allemaal gericht op uw persoonlijke wensen en situatie.

Vraag naar de voorwaarden om aan te melden

RKWH

Heeft u een klacht over de woonruimteverdeling? Dan kunt u een klacht indienen bij de Regionale Klachtencommissie Woonruimteverdeling Haaglanden.

Meld een klacht