Inschrijven

Wilt u een woning huren in de regio Haaglanden? Met uw inschrijving als woningzoekende kunt u reageren op de vrijkomende huurwoningen in deze regio.

Inschrijven als woningzoekende

U kunt zich hier inschrijven als woningzoekende voor de regio Haaglanden:

  • Als u 18 jaar of ouder bent; én
  • Als u in Nederland mag wonen.

De kosten voor een inschrijving via iDEAL bedragen €13,50. Als u een doorlopende machtiging afgeeft betaalt u een lager bedrag. De inschrijfkosten bedragen dan € 11,00.  U kunt uw inschrijving ieder jaar verlengen. De kosten voor het jaarlijks verlengen zijn bij het gebruik van iDEAL €13,50 en bij het afgeven van een doorlopende machtiging €11,00 per jaar.

Let op! Schrijft u zich in als woningzoekende bij Woonnet-Haaglanden, dan gaat u akkoord met de spelregels en de inschrijfvoorwaarden. Met uw inschrijving bevestigt u dat u deze informatie hebt gelezen. Als u niet met de spelregels en de inschrijfvoorwaarden akkoord wenst te gaan, verzoeken wij u zich niet in te schrijven bij Woonnet-Haaglanden.

Voor een koopwoning, garages of parkeerplaatsen hoeft u niet ingeschreven te zijn. Als u wilt reageren moet u wel een verkort formulier invullen.

Start inschrijving »

 

Nodig bij uw inschrijving:Ongeveer 10 minuten de tijd
om uw gegevens in te voeren en een zoekprofiel aan te maken.
 Gegevens over  uw verzamelinkomen
Inkomensgegevens van alle gezinsleden die ouder zijn dan 18 jaar (niet zijnde meeverhuizende kinderen). Het verzamelinkomen vindt u op de inkomensverklaring die u opvraagt bij de Belastingdienst (via 0800 0543). U moet de inkomensverklaring(en) toevoegen aan de inschrijving voordat u kunt reageren op woningen.

 


Na de inschrijving ontvangt u via e-mail een inschrijfbewijs. Controleer regelmatig of uw gegevens nog kloppen. Zijn uw gegevens niet juist, dan kan dat leiden tot het intrekken van een woningaanbieding. Wijzigingen kunt u  eenvoudig doorvoeren via Mijn Woonnet.