Inschrijven

Wil je een woning huren in de regio Haaglanden? Met je inschrijving als woningzoekende kun je reageren op de beschikbare huurwoningen in deze regio.

Inschrijven als woningzoekende

Je kunt je hier inschrijven als woningzoekende voor de regio Haaglanden:

  • Als je 18 jaar of ouder bent, én
  • Als je in Nederland mag wonen.

De kosten voor een inschrijving via iDEAL bedragen €14,00. Als je een doorlopende machtiging afgeeft betaal je een lager bedrag, namelijk €11,50. Je kunt je inschrijving ieder jaar verlengen. De kosten voor het jaarlijks verlengen zijn €14,00 bij het gebruik van iDEAL en €11,50 bij het afgeven van een doorlopende machtiging.

Let op! Als je je inschrijft als woningzoekende bij Woonnet Haaglanden, ga je akkoord met de spelregels en de inschrijfvoorwaarden. Met je inschrijving bevestig je dat je deze informatie hebt gelezen. Als je niet akkoord gaat met de spelregels en de inschrijfvoorwaarden, verzoeken wij je om je niet in te schrijven bij Woonnet Haaglanden.

Inschrijven
link-target="_self" Inschrijven kost je 10 minuten

Het kost ongeveer 10 minuten van je tijd om jouw gegevens in te voeren en een zoekprofiel aan te maken.

link-target="_self" Inkomen

Wanneer je gaat reageren op woningen, hoef je alleen het recente inkomen van aanvrager 1 en 2 en eventueel meerjarige meeverhuizers (geen kinderen) op de inschrijving te uploaden. 

link-target="_self" Jaarlijkse kosten

Voor jouw inschrijving betaal je jaarlijks kosten. Deze kosten kun je betalen via iDEAL of door middel van een doorlopende machtiging.