Regelgeving

Woonnet Haaglanden zorgt voor transparante woonruimteverdeling

Inschrijven kan via deze website

Om te reageren op sociale huurwoningen moet u ingeschreven staan bij Woonnnet-Haaglanden. Voor het inschrijven zijn er verschillende voorwaarden en ook zijn er spelregels waar wij ons aan moeten houden. Als u zich inschrijft krijgt u direct een inschrijfnummer waarmee u kunt reageren op een woning. Het inschrijfnummer maakt Woonnet-Haaglanden voor u aan, de gebruikersnaam en het wachtwoord mag u zelf bedenken. Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met uw inschrijfnummer.

De kosten voor een inschrijving via iDEAL bedragen € 13,50. Als u een doorlopende machtiging afgeeft betaalt u een lager bedrag. De inschrijfkosten bedragen dan €11,00.
U kunt uw inschrijving ieder jaar verlengen. De kosten voor het jaarlijks verlengen zijn bij het gebruik van iDEAL €13,50 en bij het afgeven van een doorlopende machtiging €11,00 per jaar.

Uw inschrijving vervalt zodra u een sociale huurwoning accepteert van één van de woningcorporaties. Uw inschrijving vervalt ook als u de inschrijf- en/of verlengingskosten niet betaalt.

Klik hier voor de spelregels

Regelgeving corporaties

Klik hier voor de inschrijfvoorwaarden

Inschrijfvoorwaarden

 

Voor de Huisvestingsverordeningen kunt u de website van de betreffende gemeente raadplegen.