Nieuwsarchief

Laatste nieuws

Rijswijk Wonen koopt 124 nieuwbouwappartementen in Den Haag

22-01-2018

De appartementen maken onderdeel uit van het nieuwbouwproject Haags Buiten en worden ontwikkeld door ABB Ontwikkeling B.V. Met deze aankoop levert Rijswijk Wonen een belangrijke bijdrage in het terugdringen van de tekorten aan sociale huurwoningen in de regio Den Haag. Capital Value heeft Rijswijk Wonen begeleid bij deze aankoop.

Rijswijk Wonen tekende in 2016 een samenwerkingsovereenkomst met de gemeente Den Haag om de sociale voorraad in Den Haag (met name grenzend aan Rijswijk) de komende 5 jaar met 250 tot 500 woningen uit te breiden.

Haags Buiten ligt in Erasmusveld, een locatie die grenst aan de noordwestrand van Rijswijk. Naast de huurappartementen worden in Haags Buiten ook diverse typen koopwoningen gerealiseerd.

Jan Putman, directeur-bestuurder a.i. van Rijswijk Wonen: “Met de aankoop van 124 appartementen in Haags Buiten geven wij invulling aan onze kerntaak en zetten wij ons volkshuisvestelijk vermogen zo goed mogelijk in. Daarnaast zetten wij een belangrijke eerste stap in de uitvoering van de samenwerkingsovereenkomst met de gemeente Den Haag. De appartementen zijn geschikt voor zowel kleine huishoudens als kleine gezinnen. Daarmee voldoet het product aan de toenemende vraag vanuit de markt.”

 Heeft u vragen over dit persbericht? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie van Rijswijk Wonen via telefoonnummer (070) 33 64 200

Laatste nieuws