Nieuws

Laatste nieuws

Vidomes zorgt voor nieuwe foto’s en plattegronden

01-02-2019

Om woningzoekenden nog beter van dienst te kunnen zijn, laat Vidomes nieuwe foto’s en plattegronden maken van al haar woningen.

Om woningzoekenden nog beter van dienst te kunnen zijn, laat Vidomes nieuwe foto’s en plattegronden maken van al haar woningen. 

Vidomes stelt duidelijke eisen aan de nieuwe foto’s en plattegronden

Zo hebben de plattegronden de juiste indeling en afmetingen en wordt de zonligging aangegeven. De foto’s zijn representatief en geven bovendien een goed overzicht van de straat. Deze eisen zijn niet zomaar opgesteld. Voorafgaand hield Vidomes een enquête onder het klantenpanel ‘woningzoekenden’. Hieruit bleek wat woningzoekenden aanspreekt in een plattegrond en foto’s bij een advertentie op Woonnet Haaglanden.

EN Vastgoed vision maakt de foto’s en plattegronden

Het is daarom mogelijk dat u medewerkers van EN Vastgoed rond of in een woongebouw van Vidomes ziet fotograferen. Deze medewerkers herkent u aan hun blauwe bedrijfskleding met het logo van EN Vastgoed.

Woningzoekenden worden beter geïnformeerd

Dit jaar voegt Vidomes de nieuwe foto’s en plattegronden gefaseerd toe aan de advertenties van beschikbare woningen op Woonnet Haaglanden. Inmiddels zijn ook alle advertentieteksten herschreven: eigentijdser en up-to-date. Met al deze maatregelen wil Vidomes haar klanten beter informeren.

 

Laatste nieuws

Vraag aan Woonnet Haaglanden

Heeft u een specifieke vraag over de werking van deze website of over de spelregels? En kunt u het antwoord op uw vraag niet op de website vinden? Vul het contactformulier in en we reageren op uw bericht binnen 3 werkdagen.

Naar het contactformulier

WoonnetPlus

Heeft u een verhuiswens en woont u in een grote (of schaarse) woning. Wij gaan graag met u in gesprek en denken met u mee over de verhuismogelijkheden. Allemaal gericht op uw persoonlijke wensen en situatie.

Vraag naar de voorwaarden om aan te melden

RKWH

Heeft u een klacht over de woonruimteverdeling? Dan kunt u een klacht indienen bij de Regionale Klachtencommissie Woonruimteverdeling Haaglanden.

Meld een klacht