Nieuws

Laatste nieuws

Vestia Bomenwijk middenhuur woningen vrije sector

06-05-2022

Vestia bouwt in de Bomenwijk in Delft 147 nieuwe woningen. Van deze woningen zijn er 28 tweelaagse bovenwoningen voor middeninkomens in de vrije sector. Deze woningen verhuurt Vestia aan huishoudens met een bruto jaarinkomen vanaf € 42.000 tot maximaal € 71.000. De huurprijs van deze woningen is € 995,- per maand exclusief servicekosten. De verwachting is dat de woningen eind dit jaar worden opgeleverd.  

Meer weten over het huren van een vrije sector woning in de Bomenwijk? Kijk dan op www.vrijesector-bomenwijk.nl

Wilt u in aanmerking komen voor een sociale huurwoning in de Bomenwijk? Deze zullen binnenkort te vinden zijn op Woonnet Haaglanden onder Woningaanbod.

Laatste nieuws

Vraag aan Woonnet Haaglanden

Heeft u een specifieke vraag over de werking van deze website of over de spelregels? En kunt u het antwoord op uw vraag niet op de website vinden? Vul het contactformulier in en we reageren op uw bericht binnen 3 werkdagen.

Naar het contactformulier

WoonnetPlus

Heeft u een verhuiswens en woont u in een grote (of schaarse) woning. Wij gaan graag met u in gesprek en denken met u mee over de verhuismogelijkheden. Allemaal gericht op uw persoonlijke wensen en situatie.

Vraag naar de voorwaarden om aan te melden

RKWH

Heeft u een klacht over de woonruimteverdeling? Dan kunt u een klacht indienen bij de Regionale Klachtencommissie Woonruimteverdeling Haaglanden.

Meld een klacht