Nieuws

Laatste nieuws

Nieuwbouwwoningen Rijnlandlaan

12-10-2020

Samen met BAM Wonen bouwt Vidomes 48 sociale Nul-op-de-Meter-appartementen. Gemeente Leidschendam-Voorburg verkocht de grond in december 2019 aan Vidomes. De bouw is in april 2019 gestart. Vidomes verwacht de eerste woningen in het 1e/2e kwartaal 2021 op te leveren. 

Zeer geschikt voor oudere doelgroep

Vidomes is de start van de verhuur aan het voorbereiden. Daarbij is er bijzondere aandacht voor doorstromers. De woningen zijn bedoeld voor een gemixte groep bewoners, maar zeer geschikt voor de oudere doelgroep of mensen die slecht ter been zijn. De woningen zijn toegankelijk voor rollators. Op de begane grond is er ruimte om scootmobielen te stallen.

3-kamer appartementen met een woonoppervlak van 75 m2

Het appartementencomplex omvat straks vijf woonlagen met in totaal 48 3-kamer appartementen, met elk een woonoppervlak van 75 m2. Ieder appartement heeft een buitenruimte over de gehele breedte van de woning en een individuele berging op de begane grond. Het gebouw heeft een trappenhuis met twee liften en twee vluchttrappenhuizen aan het einde van de galerij.

Energiezuinig door zonnepanelen

Op het dak van het gebouw liggen zonnepanelen. De zonnepanelen wekken zoveel stroom op dat de woningen zeer energiezuinig zullen zijn.

Huurprijs

De kale huurprijs ligt tussen € 619,- en € 737,- per maand.

KENMERKEN

Plaats: Leidschendam-Voorburg
Soort: Nieuwbouw
Oppervlakte: 75m2
Aantal woonlagen: 5
Laatste nieuws

Vraag aan Woonnet Haaglanden

Heeft u een specifieke vraag over de werking van deze website of over de spelregels? En kunt u het antwoord op uw vraag niet op de website vinden? Vul het contactformulier in en we reageren op uw bericht binnen 3 werkdagen.

Naar het contactformulier

Woonnetadviseurs

Heeft u een verhuiswens en woont u in een grote (of schaarse) woning. Wij gaan graag met u in gesprek en denken met u mee over de verhuismogelijkheden. Allemaal gericht op uw persoonlijke wensen en situatie.

Vraag naar de voorwaarden om aan te melden

RKWH

Heeft u een klacht over de woonruimteverdeling? Dan kunt u een klacht indienen bij de Regionale Klachtencommissie Woonruimteverdeling Haaglanden.

Meld een klacht