Nieuws

Laatste nieuws

Vestia splitst in drie woningcorporaties

03-11-2022

Op 1 januari 2023 splitst Vestia in drie nieuwe aparte woningcorporaties. De nieuwe woningcorporaties hebben een eigen naam en eigen bestuur. De naam Vestia verdwijnt. 

Vestia splitst vanaf 1 januari 2023 in de onderstaande woningcorporaties:

  • Hef Wonen in Rotterdam
  • Hof Wonen in Den Haag
  • Stedelink in Delft-Zoetermeer

Splitsen is een belangrijk onderdeel van deze blijvende oplossing. De nieuwe woningcorporaties kunnen weer meer investeren in onderhoud en verduurzaming van woningen, nieuwbouw en leefbare wijken. Als lokale organisaties staan we nog dichter bij onze huurders en partners. Meer weten? Kijk op vestia.nl/splitsing  

Huurders van Vestia kunnen een verhuurdersverklaring (vhv-verklaring) tot en met 20 december 2022 aanvragen en daarna weer vanaf 2 januari 2023

 

 

Laatste nieuws

Vraag aan Woonnet Haaglanden

Heeft u een specifieke vraag over de werking van deze website of over de spelregels? En kunt u het antwoord op uw vraag niet op de website vinden? Vul het contactformulier in en we reageren op uw bericht binnen 3 werkdagen.

Naar het contactformulier

WoonnetPlus

Heeft u een verhuiswens en woont u in een grote (of schaarse) woning. Wij gaan graag met u in gesprek en denken met u mee over de verhuismogelijkheden. Allemaal gericht op uw persoonlijke wensen en situatie.

Vraag naar de voorwaarden om aan te melden

RKWH

Heeft u een klacht over de woonruimteverdeling? Dan kunt u een klacht indienen bij de Regionale Klachtencommissie Woonruimteverdeling Haaglanden.
 

Meld een klacht