Nieuws

Laatste nieuws

Samenwerking tussen Woonnet Haaglanden en WoonnetRijnmond

29-04-2021

Woonnet Haaglanden en Woonnet Rijnmond starten een onderzoek onder woningzoekenden die zowel bij Woonnet Haaglanden als bij Woonnet Rijnmond zijn ingeschreven.

We willen weten wat dubbel ingeschreven woningzoekenden van de systemen vinden en hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Een aantal dubbel ingeschreven woningzoekenden ontvangt hiervoor een enquête via de mail.  Dit onderzoek maakt deel uit van een groter onderzoek naar hoe we de samenwerking tussen de twee regio’s kunnen versterken en daarmee de woningzoekenden in beide regio’s beter van dienst kunnen zijn.

Laatste nieuws

Vraag aan Woonnet Haaglanden

Heeft u een specifieke vraag over de werking van deze website of over de spelregels? En kunt u het antwoord op uw vraag niet op de website vinden? Vul het contactformulier in en we reageren op uw bericht binnen 3 werkdagen.

Naar het contactformulier

WoonnetPlus

Heeft u een verhuiswens en woont u in een grote (of schaarse) woning. Wij gaan graag met u in gesprek en denken met u mee over de verhuismogelijkheden. Allemaal gericht op uw persoonlijke wensen en situatie.

Vraag naar de voorwaarden om aan te melden

RKWH

Heeft u een klacht over de woonruimteverdeling? Dan kunt u een klacht indienen bij de Regionale Klachtencommissie Woonruimteverdeling Haaglanden.
 

Meld een klacht