Nieuws

Laatste nieuws

Prijs voor inschrijven en verlengen verhoogd per 1 februari 2023!

06-12-2022

Vanaf 1 februari 2023 verhogen wij de prijzen voor de inschrijving en verlenging. De prijzen worden verhoogd met 1 euro. In dit bericht leest u meer over wat dit voor u betekent en waarom wij dit doen.

Wat betekent dit voor u?
De prijsverhoging geldt voor nieuwe inschrijvingen en voor verlengingen van actieve inschrijvingen vanaf 1 februari 2023.

U kunt op twee manieren betalen voor uw inschrijving of verlenging:

  • Betaalt u met iDEAL? Dan betaalt u €13,50
  • Geeft u een doorlopende machtiging af? Dan betaalt u €11,00

Als u een doorlopende machtiging heeft afgegeven, dan hoeft u verder niets te doen. Het bedrag wordt automatisch aangepast. Het bedrag van een doorlopende machtiging is €2,50 goedkoper dan wanneer u betaalt met iDEAL.

Waarom verhogen wij de bedragen?
Bij Woonnet Haaglanden werken wij hard aan de doorontwikkeling van de website en het systeem. Dit doen wij om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Door de inflatie hebben wij te maken met hogere prijzen van onze leveranciers. Hierdoor hebben wij helaas de bedragen van de inschrijvingen en verlengingen moeten verhogen.  

Heeft u vragen?
Vul dan gerust ons contactformulier in op onze website. U kunt ons ook bellen via 088 – 4887 000. Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 9:00 en 16:30 uur. Op vrijdagen bereikt u ons tussen 9:00 en 13:00 uur.

Laatste nieuws

Vraag aan Woonnet Haaglanden

Heeft u een specifieke vraag over de werking van deze website of over de spelregels? En kunt u het antwoord op uw vraag niet op de website vinden? Vul het contactformulier in en we reageren op uw bericht binnen 3 werkdagen.

Naar het contactformulier

WoonnetPlus

Heeft u een verhuiswens en woont u in een grote (of schaarse) woning. Wij gaan graag met u in gesprek en denken met u mee over de verhuismogelijkheden. Allemaal gericht op uw persoonlijke wensen en situatie.

Vraag naar de voorwaarden om aan te melden

RKWH

Heeft u een klacht over de woonruimteverdeling? Dan kunt u een klacht indienen bij de Regionale Klachtencommissie Woonruimteverdeling Haaglanden.
 

Meld een klacht