Nieuws

Laatste nieuws

Phishing berichten

01-09-2021

Er worden phishing berichten verzonden waarin staat dat woningzoekenden de verlengingskosten van hun inschrijving bij WoningNet moeten betalen. Deze berichten worden door een nog onbekende partij verstuurd. Open de e-mail of sms niet en verwijder deze direct. Heeft u de e-mail of sms wel geopend? Klik dan niet op de link!

Er worden phishing berichten (sms of e-mail) verzonden waarin staat dat woningzoekenden de verlengingskosten van hun inschrijving bij WoningNet moeten betalen. In het bericht staat dat u de verlenging kunt betalen door op de link in de tekst te klikken. Open de e-mail of sms niet en verwijder deze direct. Heeft u de e-mail of sms wel geopend? Klik dan niet op de link!

Toch op de link geklikt?
Als u toch per ongeluk op de link in de tekst heeft geklikt, neem dan zo snel mogelijk contact op met uw bank. U kunt aangeven dat er sprake is van digitale oplichting.

Inschrijving verlengen bij Woonnet Haaglanden
Als het tijd is om uw inschrijving bij Woonnet Haaglanden te verlengen, dan ontvangt u van ons een e-mail. U kunt uw inschrijving uitsluitend verlengen via uw inschrijving. Als u ingelogd bent, dan komt u direct in het betaalscherm terecht. Vervolgens kunt u uw inschrijving verlengen via iDEAL of een eenmalige machtiging. Verschijnt het betaalscherm niet direct? Dan kunt u klikken op 'Mijn betalingen' en vervolgens op de blauwe betaalknop. Wij vragen u nooit om te betalen voor uw verlenging via een link in een e-mail of sms.

Heeft u twijfels?
Neem dan contact op met ons KCC via 088 - 4887 000. Wij kunnen voor u controleren of u moet betalen voor uw verlenging. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 09:00 - 16:30.

 

Laatste nieuws

Vraag aan Woonnet Haaglanden

Heeft u een specifieke vraag over de werking van deze website of over de spelregels? En kunt u het antwoord op uw vraag niet op de website vinden? Vul het contactformulier in en we reageren op uw bericht binnen 3 werkdagen.

Naar het contactformulier

WoonnetPlus

Heeft u een verhuiswens en woont u in een grote (of schaarse) woning. Wij gaan graag met u in gesprek en denken met u mee over de verhuismogelijkheden. Allemaal gericht op uw persoonlijke wensen en situatie.

Vraag naar de voorwaarden om aan te melden

RKWH

Heeft u een klacht over de woonruimteverdeling? Dan kunt u een klacht indienen bij de Regionale Klachtencommissie Woonruimteverdeling Haaglanden.

Meld een klacht