Nieuws

Laatste nieuws

Nieuwbouwproject Hof Wonen ‘Parel van Moerwijk’

16-03-2023

Met de bouw van sociale duurzame woningen in het ruim en groen opgezette Moerwijk Oost vormt zich een nieuwe parel: Parel Moerwijk!

Met de bouw van sociale duurzame woningen in het ruim en groen opgezette Moerwijk Oost vormt zich een nieuwe parel: Parel Moerwijk!

Rondom de Ulenpasstraat realiseren wij verschillende nieuwe woonblokken. Dit doen wij samen met Wijkontwikkelmaatschappij Den Haag Zuidwest en aannemer Van Wijnen. Het project heet Parel Moerwijk en bestaat uit onder andere 68 betaalbare sociale huurwoningen. Door de Dudokarchitectuur uit Moerwijk terug te laten komen in de nieuwe woningen, krijgt het plan meteen karakter en voegt de nieuwbouw zich mooi in de bestaande wijk.

Bent u woningzoekende?

Wilt u in aanmerking komen voor een sociale huurwoning? Zorg dan dat u ingeschreven staat als woningzoekende bij Woonnet – Haaglanden. De woningen worden rond de oplevering via Woonnet – Haaglanden aangeboden.

Laatste nieuws

Vraag aan Woonnet Haaglanden

Heeft u een specifieke vraag over de werking van deze website of over de spelregels? En kunt u het antwoord op uw vraag niet op de website vinden? Vul het contactformulier in en we reageren op uw bericht binnen 3 werkdagen.

Naar het contactformulier

WoonnetPlus

Heeft u een verhuiswens en woont u in een grote (of schaarse) woning. Wij gaan graag met u in gesprek en denken met u mee over de verhuismogelijkheden. Allemaal gericht op uw persoonlijke wensen en situatie.

Vraag naar de voorwaarden om aan te melden

RKWH

Heeft u een klacht over de woonruimteverdeling? Dan kunt u een klacht indienen bij de Regionale Klachtencommissie Woonruimteverdeling Haaglanden.
 

Meld een klacht