Nieuws

Laatste nieuws

MB275: volledig gemeubileerde woningen voor starters

01-04-2021

Onlangs is het nieuwbouwproject MB275 opgeleverd. MB275 is meer dan alleen een plek om te wonen; het is een community gelegen in Leyenburg, Den Haag. Met comfortabele, gemeubileerde appartementen en moderne voorzieningen – zoals een dakterras, mooie binnenplaats, wasserette en Service Desk – word je in een handomdraai voorzien van alles wat je nodig hebt.

De woningen zijn bedoeld voor jongeren van 23 jaar t/m 27 jaar. Vanaf 23 jaar kom je in aanmerking voor huurtoeslag. Beschikbaarheid per direct! Ideaal als je nu op zoek bent naar een woning.

Bekijk het unieke aanbod van volledig gemeubileerde huurappartementen voor studenten en young professionals en kies een studio die bij je past. Voor meer informatie ga je naar www.mb275.nl of neem contact op via 070-2043045.

Laatste nieuws

Vraag aan Woonnet Haaglanden

Heeft u een specifieke vraag over de werking van deze website of over de spelregels? En kunt u het antwoord op uw vraag niet op de website vinden? Vul het contactformulier in en we reageren op uw bericht binnen 3 werkdagen.

Naar het contactformulier

WoonnetPlus

Heeft u een verhuiswens en woont u in een grote (of schaarse) woning. Wij gaan graag met u in gesprek en denken met u mee over de verhuismogelijkheden. Allemaal gericht op uw persoonlijke wensen en situatie.

Vraag naar de voorwaarden om aan te melden

RKWH

Heeft u een klacht over de woonruimteverdeling? Dan kunt u een klacht indienen bij de Regionale Klachtencommissie Woonruimteverdeling Haaglanden.
 

Meld een klacht