Nieuws

Laatste nieuws

Jongeren -en studentenwoningen in Delft

10-03-2022

Per direct gloednieuwe gestoffeerde en gemeubileerde appartementen beschikbaar voor starters in De Pauwmolen. Je bereikt het bruisende centrum van Delft binnen 10 minuten per fiets.

Van alle gemakken en comfort voorzien wonen in Delft?

In Delft zijn er nieuwe gestoffeerde en gemeubileerde appartementen en studiowoningen beschikbaar voor studenten en werkende jongeren in De Pauwmolen. 
De woningen zijn voorzien van een luxe keuken met een koelkast, combimagnetron, 2- of 4-pits kookplaat en een afzuigkap. De badkamer heeft een luxe inloopdouche, zwevend toilet, wastafel met spiegel en mooie ledverlichting. 

De Pauwmolen beschikt daarnaast over een ondergrondse parkeergarage, waar je een parkeerplaats kunt huren. Er zijn meerdere fietsenstallingen aanwezig en een gemeenschappelijke wasserette. Bij het ontwerp en de bouw is goed nagedacht over duurzaamheid en comfort. Zo hebben de appartementen energielabel A en is de gemeenschappelijke wasserette voorzien van energiezuinige wasmachines en drogers. De appartementen zijn gestoffeerd en eigentijds ingericht met modern en stijlvast meubilair. Bij de inrichting is slim gebruik gemaakt van de ruimte, waardoor je extra comfortabel woont. Benieuwd naar de inhoud van de appartementen? Neem een kijk via de 3D Tour.

De huurkosten liggen onder de huurtoeslaggrens waardoor het, afhankelijk van je inkomen en leeftijd (vanaf 23 jaar), mogelijk is om huurtoeslag aan te vragen. Goed om te weten is dat je naast de huur ook een voorschot aan nuts- en servicekosten betaald. Onder de nuts- en servicekosten vallen onder andere gas, water, licht, internet, schoonmaak van de algemene ruimtes en glasbewassing (buitenkant). Ieder jaar ontvang je een afrekening van de servicekosten. Check de kosten van jouw toekomstige studio in het kostenoverzicht onder aan deze pagina. Zie jij jezelf hier al wonen? Meld je dan nu snel aan.

Aanmelden

Jongerenwoningen

Jongeren 18-35 jaar geen student
► Max. 6 maanden tijdelijk huurcontract
► Max. 24 maanden tijdelijk huurcontract

Jongeren 18-27 jaar geen student
► Min. 12 maanden en max. 5 jaar tijdelijk huurcontract

Prijzen
► Kale huurprijs 740 euro
► Stoffering- en meubilering 150 euro
► Servicekosten 150 euro
► Onderhoudsabonnement 8,95 euro
► Eenmalige kosten 12,50
► Borg 1.000 euro

3D Tour

Studentenwoningen

Studenten (campus)
► Min. 12 maanden huurcontract / onbepaalde tijd

Prijzen
► Kale huurprijs 740 euro
► Stoffering- en meubilering 100 euro
► Servicekosten 150 euro
► Onderhoudsabonnement 8,95 euro
► Eenmalige kosten 12,50
► Borg 1.000 euro

Inkomens / aanvullende eisen
► Min. bruto maandinkomen van € 2.220 (3x kale woonkosten), of een borgsteller 
► Voldoe je niet aan de inkomenseis van of ben je student? Dan kan men een borgsteller aanwijzen die garant staan.

3D Tour

Laatste nieuws

Vraag aan Woonnet Haaglanden

Heeft u een specifieke vraag over de werking van deze website of over de spelregels? En kunt u het antwoord op uw vraag niet op de website vinden? Vul het contactformulier in en we reageren op uw bericht binnen 3 werkdagen.

Naar het contactformulier

WoonnetPlus

Heeft u een verhuiswens en woont u in een grote (of schaarse) woning. Wij gaan graag met u in gesprek en denken met u mee over de verhuismogelijkheden. Allemaal gericht op uw persoonlijke wensen en situatie.

Vraag naar de voorwaarden om aan te melden

RKWH

Heeft u een klacht over de woonruimteverdeling? Dan kunt u een klacht indienen bij de Regionale Klachtencommissie Woonruimteverdeling Haaglanden.
 

Meld een klacht