Nieuws

Laatste nieuws

Groot onderzoek naar woongeluk in Zuid-Holland

21-06-2018

De Grote Omgevingstest Zuid-Holland is een onderzoek onder inwoners van Zuid-Holland. Woonnet Haaglanden voert het onderzoek in samenwerking met SpringCo en I&O Research uit.

Het doel van het onderzoek is de voorkeur van Zuid-Hollanders voor verschillende onderdelen van wonen en ‘woongeluk’ in beeld te brengen. 

De provincie Zuid-Holland en een groot aantal gemeenten en corporaties in Zuid-Holland doen mee aan dit plan, omdat ze de uitkomsten belangrijk vinden voor de bouw van nieuwe woningen in de toekomst en de inrichting van de omgeving. 

Deelnemers gezocht

Ook de corporaties die adverteren via Woonnet Haaglanden doen mee aan het onderzoek. Het is mogelijk dat u (als u ingeschreven staat bij Woonnet Haaglanden) deze week een mail ontvangt met de vraag of u mee wil doen met het onderzoek.  

Geen mail gehad?

Woningzoekenden die recent een enquête van Woonnet Haaglanden hebben ingevuld of niet benaderd willen worden met nieuwsberichten ontvangen geen e-mail.  

Wat gebeurt er met uw gegevens? 

Uw antwoorden gebruiken we uitsluitend voor dit onderzoek en zijn niet gekoppeld aan uw adres. Uw privacy is beschermd volgens de nieuwe privacywetgeving (AVG).

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de medewerkers van Woonnet Haaglanden via het contactformulier.

Laatste nieuws

Vraag aan Woonnet Haaglanden

Heeft u een specifieke vraag over de werking van deze website of over de spelregels? En kunt u het antwoord op uw vraag niet op de website vinden? Vul het contactformulier in en we reageren op uw bericht binnen 3 werkdagen.

Naar het contactformulier

WoonnetPlus

Heeft u een verhuiswens en woont u in een grote (of schaarse) woning. Wij gaan graag met u in gesprek en denken met u mee over de verhuismogelijkheden. Allemaal gericht op uw persoonlijke wensen en situatie.

Vraag naar de voorwaarden om aan te melden

RKWH

Heeft u een klacht over de woonruimteverdeling? Dan kunt u een klacht indienen bij de Regionale Klachtencommissie Woonruimteverdeling Haaglanden.

Meld een klacht