Nieuws

Laatste nieuws

Denk ook mee over de toekomst van Zoetermeer!

18-06-2018

Zoetermeer groeit in aantal woningen én in kwaliteit van de stad. Wat de gemeente hierbij onder kwaliteit verstaat, bepalen ze graag in samenspraak met bewoners en ook met eventueel toekomstige bewoners.

Centrale vraag aan u is: wat is voor u kwaliteit?

Het idee is om deze vraag in een werkvorm uit te werken, waarna een discussie volgt.

  • Datum: dinsdag 26 juni
  • Tijdstip: 20:00 – 21:30 uur
  • Locatie: Centrum De Kapelaan, Nicolaasplein 20, 2712 Zoetermeer

Dit is een zijstraatje van de Dorpsstraat, een paar minuten lopen vanaf tramhalte Stadhuis. Parkeren kunt u in de directe omgeving.

Aanmelden of tips doorgeven

U kunt via toekomstzoetermeernl aangeven of u op 26 juni aanwezig kunt en wilt zijn. Mocht u geen tijd hebben op deze avond, dan kunt u dat uiteraard ook aangeven, en kunnen we kijken of we op een andere manier uw inbreng en ideeën kunnen meenemen.

Laatste nieuws

Vraag aan Woonnet Haaglanden

Heeft u een specifieke vraag over de werking van deze website of over de spelregels? En kunt u het antwoord op uw vraag niet op de website vinden? Vul het contactformulier in en we reageren op uw bericht binnen 3 werkdagen.

Naar het contactformulier

WoonnetPlus

Heeft u een verhuiswens en woont u in een grote (of schaarse) woning. Wij gaan graag met u in gesprek en denken met u mee over de verhuismogelijkheden. Allemaal gericht op uw persoonlijke wensen en situatie.

Vraag naar de voorwaarden om aan te melden

RKWH

Heeft u een klacht over de woonruimteverdeling? Dan kunt u een klacht indienen bij de Regionale Klachtencommissie Woonruimteverdeling Haaglanden.

Meld een klacht