Snel een woning vinden

Snel een woning vinden

U staat nog maar kort ingeschreven en u wilt toch op korte termijn kans maken op een woning? In deze folder vertellen wij u hoe u het beste kunt zoeken als u snel een woning wilt.

Folder_Snelwonen.pdf

Snel een woning vinden 621.07 KB
Aanbieding en acceptatie

Aanbieding en acceptatie

In deze folder informeren wij u over de gang van zaken rond de verhuring van een woning, zoals het intakegesprek, de bezichtiging van de woning en de controle van uw inschrijfgegevens. Hierin maken wij u duidelijk dat u na een aanbieding altijd moet reageren naar de corporatie, ook als u geen interesse meer heeft voor de aangeboden woning. Dit om te voorkomen dat u in het systeem geblokkeerd wordt.

Folder_Aanbieding_en_Acceptatie_01.pdf

Aanbieding en acceptatie 408.83 KB
Inschrijven als woningzoekende

Inschrijven als woningzoekende

Bent u geïnteresseerd in een huurwoning in de regio Haaglanden, dan kunt u zich inschrijven. In deze folder staat alles over de inschrijving, de inschrijfgegevens die wij van u nodig hebben en de betaling van het jaarlijkse inschrijfgeld.

Folder_Inschrijving.pdf

Inschrijven als woningzoekende 534.29 KB
Classificatiesysteem

Classificatiesysteem

De folder Classificatiesysteem geeft uitleg over het zoeken naar een toegankelijke woning voor ouderen en mensen met een lichamelijke beperking. Met het classificatiesysteem is in één oogopslag te zien of een woning goed toegankelijk is voor bijvoorbeeld een rollator of rolstoel.

Folder_Classificatiesysteem.pdf

Classificatiesysteem 520.38 KB
Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Staat u ingeschreven dan kunt u op zoek gaan naar een woning. In deze folder wordt uitgelegd welk woningaanbod passend is bij uw gegevens. Er wordt uitgelegd wat kansrijk zoeken is, hoe u een zoekopdracht kunt plaatsen en hoe u kunt reageren op het dagelijks aanbod.

Folder_Hoe_Werkt_Het.pdf

Hoe werkt het? 1.18 MB
Voorrangsverklaring aanvragen

Voorrangsverklaring aanvragen

Als u met spoed een (andere) zelfstandige huurwoning nodig heeft omdat u in een noodsituatie verkeert, kunt u in sommige gevallen in aanmerking komen voor een voorrangsverklaring. In deze folder leest u waar en hoe u een voorrangsverklaring kunt aanvragen. 

Folder_Voorrangsverklaring.pdf

Voorrangsverklaring aanvragen 417.31 KB