Disclaimer

Woonnet Haaglanden is de eigenaar van deze website. Wij exploiteren de site ook. Bezoekt u deze site? Of maakt u er op een andere manier gebruik van? Dan gaat u akkoord met onze spelregels daarvoor. Deze spelregels leest u hieronder:

Juistheid van informatie
- Wij doen ons best de informatie op deze website actueel en juist te houden. Dit betekent niet dat wij garanderen dat de informatie op deze website altijd volledig, juist en/of actueel is. Daarom kunt u aan de inhoud van deze website geen rechten ontlenen. Dit geldt ook voor alle ingangsdata en huurprijzen op deze website.
– Op Woonnet Haaglanden vindt u links naar andere websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites.

Uw gegevens
– Schrijft u zich in als woningzoekende? Dan vragen we een aantal gegevens van u. U zorgt er zelf voor dat deze gegevens kloppen. Via de webpagina 'Mijn Woonnet' kunt u uw gegevens bekijken en wijzigen.
– Wij behandelen uw gegevens volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). De gegevens zijn beschikbaar voor de woningcorporaties en Woonnet. We geven uw gegevens niet door aan anderen.

Het gebruik van de website
– U doet uw best geen virussen, wormen of andere vernietigende onderdelen via deze website te verspreiden.
– U gebruikt deze website en de inhoud ervan alleen voor privédoeleinden.
– Wilt u tekst, afbeeldingen of broncode van deze website vermenigvuldigen, doorsturen, distribueren, verspreiden of beschikbaar stellen aan derden? Dan hebt u daar vooraf onze toestemming voor nodig.
– Kunt u de website tijdelijk niet bezoeken? Bijvoorbeeld vanwege een technische storing? En vindt u dat u  daardoor schade leidt? Dan stelt u ons daarvoor niet aansprakelijk.

Veranderingen in de website
– Wij mogen deze website altijd veranderen. U stelt ons niet aansprakelijk voor de gevolgen daarvan.
– Wijzigen we deze spelregels? Dan communiceren wij dit via de website. De nieuwe spelregels gelden vanaf dat moment dat we ze plaatsen.