Disclaimer

Woonnet Haaglanden is de eigenaar van deze website. Wij exploiteren de site ook. Bezoek je deze site? Of maak je er op een andere manier gebruik van? Dan ga je akkoord met onze spelregels hiervoor. De spelregels leest u hieronder. 

Juistheid van informatie
- Wij doen ons best de informatie op deze website actueel en juist te houden. Dit betekent niet dat wij garanderen dat de informatie op deze website altijd volledig, juist en/of actueel is. Daarom kun je aan de inhoud van deze website geen rechten ontlenen. Dit geldt ook voor alle ingangsdata en huurprijzen op deze website.
– Op Woonnet Haaglanden vind je links naar andere websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites.

Jouw gegevens
– Schrijf je je in als woningzoekende? Dan vragen wij om een aantal gegevens. Je zorgt er zelf voor dat deze gegevens kloppen. Via de webpagina 'Mijn Woonnet' kun je jouw gegevens bekijken en wijzigen.
– Wij behandelen jouw gegevens volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). De gegevens zijn beschikbaar voor de woningcorporaties en Woonnet. We geven je gegevens niet door aan anderen.

Het gebruik van de website
– Je doet jouw best geen virussen, wormen of andere vernietigende onderdelen via deze website te verspreiden.
– Je gebruikt deze website en de inhoud ervan alleen voor privédoeleinden.
– Wil je tekst, afbeeldingen of broncode van deze website vermenigvuldigen, doorsturen, distribueren, verspreiden of beschikbaar stellen aan derden? Dan heb je vooraf onze toestemming nodig.
– Kun je de website tijdelijk niet bezoeken bijvoorbeeld vanwege een technische storing? En vindt u dat u  daardoor schade leidt? Je kunt ons dan niet aansprakelijk stellen voor eventuele schade. 

Veranderingen in de website
– Wij mogen deze website altijd veranderen. Je kunt ons niet aansprakelijk stellen voor de gevolgen daarvan.
– Wijzigen deze spelregels? Dan communiceren wij dit via de website. De nieuwe spelregels gelden vanaf dat moment dat we ze plaatsen.